Financieel en bedrijfseconomisch advies

Als ondernemer is elke dag anders. Het ene moment heb je financieel alles op een rij en heb je ruimte voor nieuwe investeringen en groei. Het andere moment kun je te maken krijgen met financiƫle tegenslagen en ligt je focus vooral op het besparen van zoveel mogelijk geld of krijgen van externe financiering.

In beide gevallen kunnen wij je adviseren en er met onze analyses voor zorgen dat jij genoeg informatie tot je beschikking hebt om deze lastige keuzes te maken.

Voorbeelden van vraagstukken waar wij je bij kunnen helpen

  • Welke effecten heeft een prijsverhoging voor mijn winst?
  • Is het verstandig om op dit moment te investeren?
  • Welke mogelijkheden heb ik om kosten te besparen?
  • Welke mogelijkheden heb ik voor het krijgen van externe financiering?
  • Past een eenmanszaak nog wel bij mij? Of kan ik beter een BV oprichten?