Over ons

Wij zijn Rob Hendrikx en Kevin van den Berg. Bij elkaar hebben we ruim 30 jaar ervaring in de accountancy sector.

Beiden zijn we gecertificeerd accountants, Rob als Accountant-Administratieconsulent (AA) en Kevin als registeraccountant (RA).

Tussen 2013 en 2015 zijn wij 3 jaar collega’s geweest. In de tijd daarna hebben we altijd nauw contact gehouden. Dit heeft er nu toe geleid dat we samen bouwen aan onze eigen droom en toekomst als ondernemers.

 

Onze visie

In de loop van 2021 is het idee ontstaan samen een accountantskantoor te starten en het over een andere boeg te gooien dan veel van de hedendaagse accountantskantoren. Tijdens gesprekken met elkaar daarover bleek al snel dat we volledig op één lijn zitten over hoe een accountantskantoor van de toekomst er volgens ons uit moet zien en hoe we onze diensten aan willen bieden aan onze klanten.

Als ondernemer krijg je bij ons realtime inzicht in de financiële gezondheid van jouw onderneming. Thuis of onderweg, op je tablet of smartphone, altijd en overal heb je toegang en inzicht in de financiële administratie.

We zorgen dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan administratieve handelingen, zodat je meer tijd over hebt om te ondernemen.

Bij ons geen uurtje-factuurtje, maar een abonnement voor een vaste prijs dat is afgestemd op jouw wensen en behoeften als ondernemer. Geen verrassingen achteraf en geen belemmering om zo vaak je wilt contact met ons op te nemen via whatsapp, chat, mail of telefoon.

Rob Hendrikx AA

Kevin van den Berg MSc RA